T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Neden Biz / Farkımız

Birlikte yaşatan, birlikte gelişen, birlikte üreten; Alanında gerekli bilgi, beceri ve disiplini öğrencilerine kazandırarak onları duygusal, sosyal, ekonomik ve kişisel yönlerden hayata hazırlamayı amaç edinen bir okul olduğumuz için bizi tercih etmelisiniz.

Nazime Baki Saatçoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurulduğu 1991 yılından bu yana yer aldığı proje ve gerçekleştirdiği çalışmalarla farkını ortaya koymuş; sportif ve sanatsal faaliyetlerle adından sıkça söz ettirmiş aranılan, tercih edilen bir okul olmuştur.

Okulumuz geniş bahçesi ve yeşil alanlarıyla; güvenilir eğitim ortamı, donanım ve teçhizatıyla; genç, dinamik öğretmen kadrosuyla öğretim vermektedir. Sınıflarımız ve laboratuvarlarımız teknik olarak öğrencinin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek düzeydedir.

Eğitim öğretime başladığı günden beri fikri, bilgiyi, beceriyi alın terine dönüştüren okulumuz iş hayatına NİTELİKLİ İNSAN yetiştirmektedir.

Okulumuz Anadolu Meslek Programı ve Anadolu Teknik Programında Normal Eğitim veren bir kurum olup, öğrencilerimiz  kız ve erkek öğrencilerden oluşmaktadır.

Okulumuzda Pansiyon mevcut değildir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.06.2020 - Güncelleme: 08.08.2022 14:23 - Görüntülenme: 864
  Beğen | 1  kişi beğendi