Şbt

Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Ragbi müsabakalarında okulumuz Erkek Ragbi Takımı Antalya İl Birincisi olarak Bölge Turnuvalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürler ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Genel Kurul Toplantımızı Yaptık.

Ock

'Enerji Verimliliği Haftası' etkinlikleri kapsamında tüm sınıf düzeylerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan görseller gösterilmiş videolar izlettirilmiştir. Ayrıca öğrencilerimiz ilgili hafta ile ilgili panolar hazırlamışlardır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

@salihkaygusuzmeb

@kenanyavuz07

@isademir4807

@kepezmem

@antalyamem07

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanma ve düşünce dünyasını geliştirme  amacıyla Milli Eğitim Bakanımız Sn; Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan projemiz hakkında; Okul Müdürümüz Sn İsa DEMİR tarafından öğretmenlerimizle bugüne kadar okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay kazanımımız Dîvânu Lugâti't-Türk .

Kazanım kapsamında tüm sınıflarda 'Anlamını Bul'  Etkinliği yapılmıştır.

Ayrıca yine proje kapsamında okulumuzda panolar hazırlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Engelli olmak sorun değil, engelliye engel olmak sorundur.
Engel onlarda değil; onları engelli gören zihinlerdedir. Empati kurarak engelleri kaldırmak, herkes gibi toplumsal hayata tam katılmalarını sağlamak, hepimizin vazifesidir

#özelimözeliz

VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılına yeni umutlarla başlarken geleceğimizin teminatı gençlerimizin, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin, büyük gayret ve fedakarlıkla ülkemizin her köşesinde hizmet veren kıymetli öğretmenlerimizin heyecan ve coşkususunu yürekten paylaşıyor başarılı bir eğitim yılı diliyoruz.

Mrt

Antalya'yı 93 yıl önce ziyaret ederek vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Atatürk'ün, kenti ziyaret yıldönümü okulumuzda  törenle kutlandı.

Şbt

Sivil savunma, ülke savunmasının vazgeçilmez öğelerinden biri olup, yalnızca savaş zamanında değil barışta, yaşanan doğa kaynaklı afetlerde, halkın can ve mal kaybını en aza indirmek amacıyla yürütülen koruyucu ve kurtarıcı faaliyetlerin bütününü kapsıyor.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem  Sınıf Ders Programları