ANTALYA / KEPEZ - Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzun yeni Twinning projesi, küresel sorunlardan biri olan çevre kirliliğine dikkat çekiyor. Proje ile öğrencilere geri dönüşümün önemi aktarılıp öğrencilerde çevre bilinci oluşması amaçlanmaktadır.

TRANSLATE with x English

Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian

//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

TRANSLATE with x English
Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1.Ortak Sınav Takvimi

Şbt

12.02.2024 Tarihinden itibaren geçerli Ders Programına ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesinin 10. Maddesi gereğince ve Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 05/01/2024 tarihli ve 93704637 sayılı yazı ekindeki Yönerge doğrultusunda 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Başı  Sınıf/şube öğretmenler kurulu toplatımız 05.02.2024 tarihide saat 16.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Öğretmelerimizin toplatıya hazırlıklı gelmeleri hususuda;

Gereğini rica ederim.

İsa DEMİR

Okul Müdürü

Şbt

Türkiye'nin öncü havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Teknoloji Yarışmaları'na başvurular başladı!

Dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği TEKNOFEST 2024’te bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride yarışmalar düzenlenecek. TEKNOFEST teknoloji yarışmalarıyla 7. yılında da hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve en iyisi olmak için mücadele eden gençlerin başarılı ve öz güvenli projelerine sahne olmaya devam ederken ön eleme aşamasını geçen takımlara 55 milyon TL maddi destek, TEKNOFEST’te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımlara da 30 Milyon TL ödül verilecek.

TEKNOFEST 2024’te Roket, Model Uydu, Sağlıkta Yapay Zekâ, Biyoteknoloji İnovasyon, Sanayide Dijital Teknolojiler, Uçan Araba Simülasyon, Eğitim Teknolojileri, Robotaksi Binek Otonom Araç, Tarım Teknolojileri, Savaşan İHA, Çip Tasarım Yarışması gibi gençlerin ilgiyle takip ettiği 46 farklı teknoloji yarışması düzenlenecek. 2023 teknoloji yarışmalarından farklı olarak TEKNOFEST 2024 kapsamında Kablosuz Haberleşme, BlokZincir, Hava Savunma Sistemleri, Finansal Teknolojiler, İnsansız Deniz Aracı, Akıllı Wi-Fi Kapsama ve TEKNOFEST Robolig Yarışmaları ise ilk defa başvuruya açılacak.

İlkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar başvurulabilen, tamamı geleceğin odak alanlarında kurgulanmış yarışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve başvurunuzu gerçekleştirmek için https://mth.tc/TEKNOFEST2024Yarismalar adresini   ziyaret edebilirsiniz.

Son başvuru tarihi 20 ŞUBAT!

Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunda fikri hür, vicdanı hür gençliğin sorgulaması, üretmesi ve geliştirmesi için;

TEKNOLOJİ GELİŞTİREN BİR TÜRKİYE HEDEFİYLE…

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi Yazımız Ekindedir.

Ara

VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİ EKDE YER ALAN TABLODA BELİRTİLMİŞTİR. TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DUYRULUR.

Ara

Sayın Veliler,

Veli toplantımız 03.12.2023 Pazar günü, aşağıdaki saatlerde ve paylaşmışolduğumuz yerleşim planına göre okulumuzda gerçekleştirilecektir. Velilerimiz önce okulumuz konferans salonuna alınacak olup; yapılacak genel görüşme sonrasında bireysel öğretmen görüşmeleri için ders öğretmenlerinin bulunduğu sınıflara yönlendirileceklerdir.

Öğrencilerimizin gelişim dönemleri ve akademik durumları hakkında bilgilendirmek,okulumuzda yapılan sportif,toplum hizmeti ve öğrenci stajları hakkında bilgilendirmek  ; okul – aile – öğretmen iş birliğinin geliştirilmesi için veli toplantımıza katılımınız önem arz etmektedir. Bütün velilerimizin toplantımıza eksiksiz katılmasını rica ederiz.

Ekm

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ

Ekm

Değerli velilerimiz 08.10.2023 Pazar günü Saat 10. 00 da Olağan Okul Aile Birliği Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile yapılacaktır. Toplantıya tüm öğrenci velilerimizin katılması önem arz etmektedir.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı 25.09.2023 tarihi itibariyle geçerli ders programına ulaşmak için

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı MESEM DERS PROGRAMI GÖRSELDEKİ GİBİDİR.

PROGRAM GEÇERLİLİK TARİHİ 17.09.2023